Kontakt

Zyrat qendrore te kompanise ROYAL ndodhen ne dalje te Tiranes me drejtim ne Durres ne km. 6 te superstrades nacionale. Kompania ushtron aktivitetin e saj ne territorin e Shqiperise e cila ka nje popullsi prej rreth 3.4 milion banoresh me nje nivel te ulet zhvillimi ekonomik dhe industrial. Megjithate tendenca e rritjes eshte pozitive dhe tregu i konsumit ka aftesi thithese relative.

Na kontaktoni:

Rr M Kellici, Nr 11 Tirane Albania
Tel; +355 4 241 230
Fax: +355 4 241 229
Mob: +355 68 20 227 13
Per me shume informacion kontaktoni: info@royalmh.com
Per shitjet : sales@royalmh.com

OSE

Via del Mile Foligno, Perugia, Italia
Tel:+39 33 162 530

.

[ROYAL MH] [Historiku] [Produktet] [Kontakt] [English]